קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות בקר קצרות בסגנון טקסס

צלעות בקר קצרות בסגנון טקסס
מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך נייר קצבים, עץ מעשן, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות בקר קצרות בסגנון קוריאני בגריל, צ'ילה וכתום צלע צלוי Flanken בסגנון בשר בקר קצר, ו צלעות בקר קצרות ללא עצמות בסגנון אסיאתי סיר לחץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב פלפל, מלח, ואבקת שום (אם משתמשים) כדי להפוך את לשפשף. צלעות עונה בכל רחבי בנדיבות עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ (ראה קישור קניות לעיל) כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ מוצת ומפיק עשן, מניחים את הצלעות במעשן או בגריל, בצד הבשר למעלה, ועשן עד שנרשם מדחום קריאה מיידית165 כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לעטוף כל מדף של צלעות בחוזקה בנייר הקצב ולחזור למעשן. המשך בישול עד מיד לקרוא מדחום רושם 185 ° F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלעות. לא צריך להיות שום התנגדות בעת החדרת מדחום לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
להעביר צלעות לצידנית ריקה ולתת מנוחה למינימום של 30 דקות, עד 3 שעות. חותכים צלעות לעצמות בודדות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019