קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

צלעות החזיר הטובות ביותר

צלעות החזיר הטובות ביותר
צלעות החזיר הטובות ביותר הן ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך גדולבדיוק, שום, חרדל תבואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשנת שקית מקפיא בגודל גלון sealable, להוסיף את הסוכר, מלח, שום ומים. לאטום את התיק ולרסק אותו סביב להמיס את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את החזיר, לוחצים על כמה שיותר אוויר, ואז אוטמים את השקית.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
תן לזה לשבת במקרר לפחות 4 שעות, או רצוי בין לילה.
4
הסר את צלעות החזיר מן המלח ולהשתמש מגבות נייר כדי להסיר לחות רבה מפני השטח של צלעות חזיר ככל שתוכל. אם יש מים על פני השטח של צלעות החזיר, הם לא יהיו חומים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מוסיפים את השמן למחבת ומחממים על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים את צלעות החזיר במחבת בעוד המחבת עדיין קר. בגלל צלעות החזיר הם שזורים עם סוכר, הם ישרפו לפני שהם מבשלים דרך אם אתה שם אותם לתוך מחבת חמה. מטגנים את צלעות החזיר ללא הפרעה עד שהן חומות זהובות בצד אחד ועברו מוורוד לבז ' במחצית הדרך במעלה הצדדים. הפוך את צלעות החזיר מעל ומטגנים את הצד השני עד השחמה היטב ו מדחום לקרוא מיידית קורא 141 מעלות F (60.5 C).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להעביר אותם לצלחת ולתת להם לנוח.
8
מסננים את השמן העודף מהמחבת, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את היין, הדבש והחרדל ולאחר מכן מגבירים את החום להרתיח את האלכוהול ולעבות את הזיגוג. כאשר הזיגוג הוא נחמד ועבה, להוסיף את צלעות החזיר בחזרה למחבת ולהפוך אותם שוב ושוב כדי מעיל אותם עם זיגוג. ברגע שלא נשאר נוזל במחבת, צלעות החזיר נעשות. למעלה עם בצל מקורמל ומגישים עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
צלעות חזירצלעות חזיר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אלכוהולאלכוהול
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.