קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

צלעות וכרוב ממולא

צלעות וכרוב ממולא
צלעות כרוב ממולא נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 12 מנות עם 629 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם כרוב, כרוב כבוש, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. מתכונים דומים: צלעות וכרוב ממולא, צלעות קצרות עם כרוב, ו לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא.

הוראות

1
מניחים צלעות בשני 13 אינץ'. איקס 9-ב. בתבניות אפייה. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות. בינתיים, להסיר את הליבה מן הכרוב. בקומקום גדול מבשלים כרוב במים רותחים במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר עלים חיצוניים כשהם מתרככים. מחזירים את הכרוב למים רותחים עד ש -12 עלים מתרככים ומוסרים. שמור את הכרוב שנותר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
הסר ורידים מרכזיים עבים מהעלים. בקערה שלבו את הבקר, החזיר, הבצל, האורז, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים כ 1/2 כוס על כל עלה כרוב. מקפלים בצדדים; להתגלגל, החל בקצה נפרש.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מסננים צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מורחים 1/4 כוס רסק עגבניות ו 1 כוס כרוב כבוש בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
שכבה עם צלעות, 1 כוס כרוב כבוש, לחמניות כרוב, כרוב כבוש שנותר ופירה שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 45-55 דקות או עד שהצלעות רכות ומדחום בשר המוחדר לגלילי כרוב קרא 160 מְזוּגָר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מגישים עם כף מחוררת או מסמיכים מיצים אם רוצים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות