קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

צלעות וכרוב ממולא

צלעות וכרוב ממולא
צלעות כרוב ממולא נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 12 מנות עם 629 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם כרוב, כרוב כבוש, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. מתכונים דומים: צלעות וכרוב ממולא, צלעות קצרות עם כרוב, ו לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא.

הוראות

1
מניחים צלעות בשני 13 אינץ'. איקס 9-ב. בתבניות אפייה. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות. בינתיים, להסיר את הליבה מן הכרוב. בקומקום גדול מבשלים כרוב במים רותחים במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר עלים חיצוניים כשהם מתרככים. מחזירים את הכרוב למים רותחים עד ש -12 עלים מתרככים ומוסרים. שמור את הכרוב שנותר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הסר ורידים מרכזיים עבים מהעלים. בקערה שלבו את הבקר, החזיר, הבצל, האורז, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים כ 1/2 כוס על כל עלה כרוב. מקפלים בצדדים; להתגלגל, החל בקצה נפרש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מסננים צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מורחים 1/4 כוס רסק עגבניות ו 1 כוס כרוב כבוש בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
שכבה עם צלעות, 1 כוס כרוב כבוש, לחמניות כרוב, כרוב כבוש שנותר ופירה שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 45-55 דקות או עד שהצלעות רכות ומדחום בשר המוחדר לגלילי כרוב קרא 160 מְזוּגָר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מגישים עם כף מחוררת או מסמיכים מיצים אם רוצים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות