צלעות חזיר אפויות עם בטטות ואגסים
צלעות חזיר אפויות עם תפוחי אדמה מתוקים ואגסים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 129 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סוכר חום, אגסים, עשבי תיבול דה פרובנס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. נסו צלעות חזיר אפויות עם תפוחי אדמה ואגסים, צלעות חזיר עם גזר לבן קלוי, אגסים ותפוחי אדמה, ו בשר חזיר צלוי עם תפוחי אדמה מתוקים ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ', לשלב תפוחי אדמה מתוקים ואגסים. בקערה קטנה, מערבבים פקאנים, סוכר חום, 3 כפות קמח, והחמאה המומסת כדי להפוך את הדבק. תערובת קרמבל על תפוחי אדמה ואגסים.
אופים במשך 20 עד 30 דקות, או עד תפוחי אדמה ואגסים במכרז.
בינתיים, לרסס מחבת צלייה מתלה עם ספריי בישול.
מניחים ביצה מוכה בקערה רדודה, מניחים 1/2 כוס קמח על צלחת ומניחים פירורי לחם מעורבבים עם עשבי תיבול דה פרובנס על צלחת אחרת. תחפור צלעות חזיר בקמח. לטבול ביצה ולאחר מכן את תערובת פירור הלחם, ציפוי חזיר באופן שווה בכל רחבי. מסדרים צלעות על מתלה במחבת ומעיל מוכנים קלות עם ספריי בישול.
אופים לצד אגסים במשך 20 דקות, או עד חזיר מבושל במידה הרצויה של doneness.
מגישים חזיר עם בטטות ואגסים.