קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות81
מגזין

צלעות חזיר בגריל עם אנשובי וכריך שוויצרי

צלעות חזיר בגריל עם אנשובי וכריך שוויצרי
צלעות חזיר בגריל עם אנשובי וכריך שוויצרי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, אנשובי מלא בשמן, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות מחבת עם חמוציות וכריך שוויצרי אדום, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו בשר חזיר צלוי Tenderloin ממולא W / Chard שוויצרי ואננס.

הוראות

1
בקערה קטנה, מועכים את האנשובי עם שלושה רבעים של השום ומערבבים 3 כפות של השמן. מסדרים את החזיר על תבנית אפייה ולשפשף עם תערובת אנשובי.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד במשך 30 דקות.
3
תדליק גריל. במחבת גדולה ועמוקה, לבשל את השום שנותר ב 2 כפות שמן הנותרים על חום גבוה בינוני עד ריחני, 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש ומבשלים 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
5
הוסף את chard ב handfuls, ומאפשר לו לנבול מעט לפני הוספת יותר. מבשלים את chard עד מכרז, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Chard שוויצריChard שוויצרי
6
מתבלים את החזיר עם מלח ופלפל וגריל על אש גבוהה, פונה פעמיים, עד הצלעות חרוכות כתמים מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להעביר למגש ולהגיש עם chard השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.