צלעות חזיר בגריל עם אפרסקים ושעועית
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך חרדל דיז'ון, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות עם אפרסקים ושעועית ירוקה, צלעות חזיר אפויות ועסיסיות עם אפרסקים ושעועית ירוקה, ו צלעות חזיר צלויות ואפרסקים.
הוראות
שלב 1/2 כוס שמן זית ושמן צמחי בכוס מדידה.
שלב 2 כפות, חרדל דיז ' ון, שום, ו vinegarin קערה בינונית. לאט לאט לטאטא תערובת שמן לתערובת עשב עד שמנת. עונה עם פלפל.
להעביר על 1/4 cupdressing לקערה קטנה; כיסוי וצינה.
צלעות חזיר העונה עם 4 כפיות מלח.
העברה לשקית פלסטיק resealable; pourremaining ההלבשה על, הפצת evenlyto להפיץ. חותם תיק; צמרמורת לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
לבשל שעועית בסיר גדול של רקבמים מלוחים, ערבוב מדי פעם, untilcrisp-מכרז, 3-5 דקות.
ניקוז; העברה לקערה גדולה של מי קרח כדי לצנן.
שעועית העברה, להישאר 1 כף מרג ' ורם, ושאלו כדי mediumbowl; לזרוק עם מספיק שידות שמורות למעיל ועונה עם מלח ופלפל.
לבנות אש בינונית בגריל פחם, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.
הסרת צלעות עובד מן התיק, גירוד את excessdressing. צלעות גריל, מפנה occasionallyon כל הצדדים, עד השחמה ובישול, על 20 דקות בסך הכל. (להיות בטוח כדי לבשל צלעות עבות על הקצוות, מדי, ולהמיס את רצועות דקות של שומן לבן; הם יראו יותר שווה.)
מניחים אפרסקים בקערה בינונית; drizzlewith קצת שמן זית ומפזרים מלח.זרוק למעיל. אפרסקים גריל, לקצץ בצד למטה, עד שהם מתחילים לרכך וchar, 4-6minutes.
להעביר חזיר ואפרסקים אקוטינג הלוח; לתת מנוחה חזיר במשך 10 דקות.
פורסים אפרסקים. לגלף עצמות מפורק ובשר דק לחתוך.
מגישים חזיר ועוגות עם סלט שעועית.