קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

צלעות חזיר בסגנון חווה

צלעות חזיר בסגנון חווה
צלעות חזיר בסגנון חווה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 523 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, צלעות חזיר, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר בסגנון קוריאני, צלעות חזיר בסגנון ביתי, ו צלעות חזיר בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים; רוטב מברשת משני צידי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר
2
מניחים סיר איטי 5 ליטר, ויוצקים את הרוטב שנותר על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
לבשל, מכוסה, על נמוך 7 1/2 שעות או עד מכרז.
4
הסר מתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
שומן רזה מן הרוטב, לטאטא בקמח עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מגישים על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.