קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל

צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, כמון טחון, אבקת בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר בסגנון כפרי נטול עצמות בגריל, צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם לשפשף פשוט.

הוראות

1
מניחים את כל החומרים למעט חזיר בקערה קטנה ומערבבים לשלב. לשפשף את תערובת התבלינים באופן שווה על כל הצדדים של הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הבשר בשקית פלסטיק resealable או צלחת אפייה מכוסה בניילון נצמד ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
תן לצלעות לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני למדיום (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מניחים את הצלעות על הגריל עם הצד הגדול יותר, שטוח למטה, לכסות את הגריל, ומבשלים עד חזיר הוא השחמה וקשוח על הקרקעית, על 5 עד 7 דקות. הפוך, מכסה, ומבשל עד שהוא שחום וקשוח בצד השני, על 5 עד 7 דקות יותר. לסובב את הצלעות, כך שהם נחים על צד דק יותר (ייתכן שיהיה עליך לתמוך אותם אחד נגד השני), לכסות, ולבשל עד השחמה וקשוח, על 4 עד 6 דקות. הפוך לצד הדליל יותר, כסה ובשל עד שחום וקשוח או מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הצלעות 63°, כ -4 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
להעביר מגש נקי, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח על 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.