צלעות חזיר בצל סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בצל סתיו. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוזמרין, פפריקה, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, צלעות חזיר בצל-תפוח, ו צלעות חזיר בצל תפוחים.
הוראות
מערבבים בצל, תפוח, 2 כפות שמן זית, 1 כף חומץ, טימין, רוזמרין במחבת; מבשלים ומערבבים תערובת על חום בינוני עד בצל הוא השחמה קלות ותפוחים מתרככים, כ 15 דקות. להמתיק עם סוכר חום לפי הטעם. להפריש ולשמור חם.
מסדרים צלעות חזיר במחבת נפרדת; מתבלים במלח, פלפל ופפריקה.
טפטוף 1 כף חומץ 1 כף שמן זית על צלעות חזיר. מבשלים צלעות חזיר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
העברת צלעות חזיר לצלחת הגשה העליון עם ציפוי בצל תפוח.