צלעות חזיר ברביקיו שחורות עם אצבעונית גזר
זה מושלם עבור יום האב. אם יש לך משחת שעועית קוריאנית, צימוקים, קטשופ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו שחורות עם אצבעונית גזר, צלי חזיר צלוי עם גזרים, ו צלעות חזיר ברביקיו.
הוראות
מחממים חמאה ושמן זית בסיר של 4 עד 5 ליטר מעל חום בינוני-נמוך עד שהקצף שוכך. מבשלים בצל, שום קצוץ, jalapeño, וצימוקים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, 7 עד 9 דקות.
הוסף בורבון (השתמש בזהירות; אלכוהול עלול להצית) ומרתיחים, מגרד את כל חתיכות חומות, עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות. מערבבים בקפה, ואז מרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה, 3 עד 5 דקות. חזור עם קולה.
מוסיפים קטשופ, רוטב סויה, חומץ, מולסה, רוטב ווסטרשייר, רסק שעועית שחורה, ושוקולד ומבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים תבלינים ו 1 כפית פלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
הסר מהחום וקריר 15 דקות. רוטב פירה בבלנדר עם שאריות 2 שיני שום, מיץ לימון ושמן שומשום עד חלקה ועבה.
לשפשף 6 כפות רוטב על כל צלעות חזיר במרינדה, צונן, בתבנית אפייה רדודה גדולה לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
לשפשף את המרינדה עודף מן צלעות עם מגבת נייר.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז צלעות חומות ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, על 2 דקות בסך הכל.
העברה למחבת גיליון 4 צדדית (מחבת מילואים) וצלעות צלי בתנור עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז צלעות רושמת 148 עד 150ºF לבשר ורוד עסיסי, 20 עד 25 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח בזמן בישול גזר.
ממיסים חמאה במחבת שמורה על אש בינונית, ואז מבשלים גזר, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
מוסיפים ורמוט ומיץ לימון ומבשלים, מכוסים, 2 דקות. לחשוף ומבשלים עד רוב הנוזל התאדה וגזר הם מכרז, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשרים. חצי גזר לאורך, ואז לחזור למחבת ולשמור על חם.
מגישים צלעות חזיר עם גזר ורוטב שנותר בצד.
* צלעות חזיר ניתן במרינדה עד 5 שעות.* רוטב ברביקיו שומר מקורר, 1 חודש.