תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם רוטב דובדבן. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השאלוט ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב חום, על 3 דקות.מערבבים את הדובדבנים, הנמל, והחומץ ומבשלים עד הדובדבנים מתחילים לרכך ואת הנמל הצטמצם בחצי, כ 10 דקות. בעוד הרוטב מפחית, להתחיל לבשל את צלעות החזיר. כאשר הרוטב נגמר, להסיר אותו מהחום ולהניח אותו בצד.עבור צלעות חזיר: לשטוף את הצלעות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
אפיית תלתלי שוקולד
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
יציאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים את המלח, כוסברה, חרדל, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב שווה. תמרח את כל תערובת התבלינים על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים את השמן במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את הצלעות ומבשלים, ללא הפרעה, עד התחתית הם חום זהוב, על 4 דקות.הפוך את הצלעות והנח את המחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד הצלעות הן חום זהוב בצד השני ואת הטמפרטורה רושמת 63° על מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים, על 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים את הצלעות על צלחות חמות ולתת להם לנוח 2 עד 3 דקות. כפית את הרוטב שמורות מעל ומגישים.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.