צלעות חזיר בשמנת תפוחים
צלעות חזיר בקרם תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 105 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. . אם יש לך חמאה, סיידר תפוחים, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית נסו רוטב סיידר תפוחים וצלעות ירך חזיר, צלעות חזיר עגבניות, ו צלעות חזיר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות חזיר העונה על כל הצדדים עם 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל; להפריש.
מערבבים את הקמח, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, אגוז מוסקט, ו allspice בשקית ניילון. לזרוק חזיר עם קמח מתובל מעיל, ולנער עודף.
מחממים חמאה ושמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה עד לעישון קל. צרוב חזיר עד חום זהוב בכל צד, על 3 דקות לכל צד.
יוצקים סיידר תפוחים ומביאים לרתיחה. הפעל חום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד חזיר הוא מזלג מכרז, 15 עד 20 דקות.
הסר חזיר ולשמור חם; להגדיל את החום בינוני-גבוה. ממיסים קורנפלור במרק העוף, ומערבבים לתוך סיידר רותח; מבשלים דקה או שתיים עד מעובה. מערבבים חצי וחצי ומבשלים עד חם.
מגישים רוטב על צלעות החזיר.