צלעות חזיר ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ותפוחים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . אם יש לכם צלעות חזיר, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, צלעות חזיר עם תפוחים, ו צלעות חזיר עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחים 1 1/2-תבשיל ליטר.
הסר שומן חזיר. תרסיס מחבת nonstick 8 או 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות. לבשל חזיר במחבת חמה על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום בהיר.
מניחים חזיר בשכבה אחת על תפוחים. מכסים ואופים כ 45 דקות או עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד העצם ותפוחים הם במכרז.