קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צלעות חזיר חנוקות

צלעות חזיר חנוקות
חנוקה צלעות חזיר הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 6 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם בייקון, קמח, חסה קרח, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. עם כפית ציון 84%, המנה הזו סופר. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת אטומה לתנור על אש גבוהה. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים 1 כף שמן קנולה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את צלעות החזיר וצורבים משני הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
4
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
באותה מחבת על אש בינונית מוסיפים את כף שמן הקנולה שנותרה, הבצל והפטריות ומקפיצים עד לריכוך קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הקמח והכמון ומבשלים עד להזהבה קלה. מערבבים פנימה את מרק העוף והחרדל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומחזירים את כל צלע החזיר מלבד 1 למחבת. שמרו את צלע החזיר 1 לעטיפות כרוב חזיר עגולות 2. מתבלים במלח ופלפל וכף את הרוטב מעל צלעות החזיר. מבשלים במשך 5 דקות, או עד שצלעות חזיר מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
צלעות חזירצלעות חזיר
כרובכרוב
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
כמוןכמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
עוטףעוטף
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם סלט טריז הקרח.
8
מוציאים את הליבה מהחסה וחותכים ל -4 רבעים. מסדרים על צלחות הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חסהחסה
9
במחבת קטנה מטגנים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוציאים מהמחבת, לצלחת מרופדת בשקית נייר או מגבות נייר. לאחר שהתקרר קוצצים לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה קטנה. במחבת על אש נמוכה מוסיפים את הסוכר החום, החומץ והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכר חוםסוכר חום
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
קערהקערה
11
מקציפים יחד עד לאיחוד והסוכר נמס לחלוטין. מערבבים פנימה את הביצה והבייקון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקוןבייקון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
יוצקים מעל החלק העליון של טריזי הקרחון ומגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט הוא שופע ותוסס. השפעה מינימלית של יינן מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים על החיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. חיך אמצע נדיב מוביל לפרי הדר ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים לאלון צרפתי ומינרליות.