צלעות חזיר ים תיכוניות ממולאות
צלעות חזיר ים תיכוניות ממולאות נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. גשו לסופר וקנו זיתים של קלמטן, מלח ופלפל, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל ים תיכוני, ים תיכוני ממולא בלסמי ועשב חזיר Loin # PinkPork, ו צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 4 שיפודי עץ, ספוג כדי למנוע שריפה
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל על אש בינונית. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בזהירות לעשות חריץ לתוך הצד של כל צלע חזיר באמצעות סכין שף כדי ליצור כיס למלא מרכיבים לתוך.
מערבבים יחד את הפטה, תרד, זיתים ועגבניות מיובשות בקערה בינונית. דברים כל צלע חזיר עם תערובת תרד ולשפשף כל אחד עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לאבטח כל צלע חזיר עם שיפוד עץ או קיסמים (זכור להסיר לפני ההגשה).
מברשת שמן על סבכת הגריל כדי למנוע דבק. גריל צלעות חזיר עד השחמה יפה, 6 עד 8 דקות, מפנה כל כמה דקות כדי ליצור סימני גריל.
מעבירים לתבנית אפייה ומסיימים לבשל בתנור עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F, 15 עד 20 דקות.