קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

צלעות חזיר לחם

צלעות חזיר לחם
צלעות חזיר לחם עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 349 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובל, צלעות ירך חזיר, רוטב סלט ראנץ, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 63%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר לחם, צלעות חזיר לחם, ו צלעות חזיר לחם.

הוראות

1
בקערה רדודה שלבו פירורי לחם וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים רוטב בכלי רדוד אחר. טובלים צלעות חזיר ברוטב, ואז מגלגלים בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
מניחים ב -13 אינץ ' ללא שומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

ניתן לשלב צלעות חזיר עם פינו נואר, שרדונה וריסלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קשת סונומה פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.