צלעות חזיר מוקפצות Niçoise
גשו לסופר וקנו פלפל, קמח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים, ו צלעות חזיר עם אפרסקים מוקפצים.
הוראות
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מניחים קמח בקערה רדודה. לדלות חזיר בקמח, הופך מעיל; לנער את עודף קמח.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
להוסיף שום למחבת; לטגן 10 שניות.
מוסיפים יין, זיתים ועגבניות; מבשלים 2 דקות. להחזיר חזיר למחבת; לבשל 1 דקה.