צלעות חזיר מזוגגות אננס
צלעות חזיר מזוגגות אננס דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, מיץ אננס, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו מנגו-צלעות חזיר מזוגגות עם ריבת אננס, צלעות אננס מזוגגות, ו צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על צלעות חזיר עם כף יד כדי לשטח מעט; מפזרים מלח ופלפל.
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; מקום על חום גבוה עד חם.
הוסף צלעות, ומבשל 1 דקה בכל צד או עד השחמה. הפחת את החום לגובה בינוני, ובשל צלעות 4 דקות נוספות בכל צד או עד לסיום.
הסר צלעות מחבת; להפריש, ולשמור חם.
מוסיפים מיץ אננס ושאר 4 מרכיבים למחבת, ערבוב טוב. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, גירוד חלקיקים שנצמדים לתחתית. מבשלים 5 דקות או עד תערובת מיץ הוא מעובה. החזיר צלעות למחבת, פונה מעיל עם זיגוג; לשרת מיד.