צלעות חזיר מזוגגות חמוציות
אם יש לכם מקל קינמון, צלעות חזיר, רוטב חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות חמוציות, צלעות צלויות עם זיגוג חמוציות, ו צלעות חזיר מזוגגות.
הוראות
בסיר קטן מערבבים רוטב חמוציות, מקל קינמון, חרדל וגלידת תפוזים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד מבעבע. תניח בצד.
על גחלים שחומם מראש (חום בינוני) עם מחבת טפטוף, מניחים צלעות על הגריל.
מברשת עם רוטב. כיסוי וגריל במשך 45 עד 60 דקות, צחצוח מדי פעם עם רוטב, עד הצלעות מכרז ואין שרידים ורודים.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.