צלעות חזיר מזוגגות עבור 2
צלעות חזיר מזוגגות המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מיץ תפוזים, רוזמרין, צלעות חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. נסו צלעות חזיר מזוגגות, צלעות חזיר מזוגגות, ו צלעות חזיר מזוגגות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 3 כפות לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את צלעות החזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל.
צולים חזיר, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4-5 אינץ'. מהחום במשך 4-5 דקות או עד שמדחום קורא 145 סטום, צולה מדי פעם עם מרינדה שמורה.
תנו לבשר לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
![פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר]()
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.