צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום
יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן שומשום, מלח ופלפל, אפונה שלג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום, צלעות חזיר צלויות עם שעועית לבנה רוזמרין, ו צלעות מטוגנות ברוטב הויסין.
הוראות
1
מתבלים את הצלעות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
מחממים את שמן הירקות בסיר כבד גדול עם מכסה (תנור הולנדי) על חום גבוה. חום את הצלעות מכל הצדדים, בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הסר את הצלעות לשפוך את כל אבל כמה כפות של שומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
להחזיר את הסיר לתנור, להנמיך את החום בינוני לטגן את השום וג ' ינג ' ר במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הוסף את הצלעות בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיף את הבירה והחומץ. מערבבים ולאחר מכן לכסות ומבשלים במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 פאונד חוואר קצוץ
7
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
יוצקים את רוטב הויסין על הצלעות, מעבירים את הסיר לתנור, ומבשלים, חשופים, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הסר צלעות וג ' ינג ' ר מהרוטב. מסננים שומן מהחלק העליון של הסיר, כך שאתה נשאר רק עם דברים טובים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מגישים עם פירה שמנת יוקון ואפונה שלג שומשום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
11
מרתיחים תפוחי אדמה עד המזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
12
מחממים את החמאה וחצי וחצי על חום בינוני עד חם, אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
13
מסננים את תפוחי האדמה, להחזיר אותם לסיר ומחית עם מועך יד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מוסיפים נוזלים חמים לתפוחי אדמה ומצליפים עם מערבל יד חשמלי עד לקבלת חלקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
מוסיפים עירית ומערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
16
יש לשטוף את האפונה ולקצץ את הקצוות. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמנים והחום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
מוסיפים אפונה שלג לטחון עד ירוק בהיר, על 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק
18
מפזרים עם שומשום ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.