צלעות חזיר ממולאות עם ריבת דובדבנים עם שלושה בצל ושעועית ירוקה חמאה
צלעות חזיר ממולאות עם ריבת דובדבן שלוש-בצל ושעועית ירוקה חמאה נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טימין גבעולים, שמן צמחי, תפוחים סמית סבתא, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית ירוקה עם חמאה של עשב, שעועית ירוקה עם חמאה שום, ו שעועית ירוקה עם חמאה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: קיסמים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
2
מחממים מחבת גריל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
תנור
מחבת
3
לשפשף את צלעות החזיר עם שמן צמחי ולאחר מכן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת החמה, לצרוב את החזיר משני הצדדים עד שיש קרום חום זהוב או סימני צריבה טובים מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן צמחי
צלעות חזיר
קרום
חזיר
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את התפוחים, גבינת רוקפור כחולה, פלפלים חלפיניו, ועירית. לטעום את התערובת ומתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
גבינה כחולה
גבינת רוקפור
תפוח
עירית
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
הנח את צלעות החזיר על קרש חיתוך עם הצד הבשרני מולך. באמצעות סכין קילוף לחתוך כיס לתוך החזיר, על 3/4 של הדרך דרך ולעבוד אותו לפתוח בעדינות עם האצבע כדי להפוך את הכיס. חלוקת המילוי באופן שווה בין הצלעות, דברים בכיס עם המילוי ולשים קיסם דרך הפתח כדי לעזור לשמור על המילוי בתוך החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
מילוי
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
קיסמים
סכין
7
אופים את החזיר בתנור במשך כ 20 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית היא 125 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור והחזק מכוסה באופן רופף בנייר כסף כדי לאפשר לשאת מעל 135 מעלות f טמפרטורה פנימית.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
9
בינתיים, במחבת סאוט גדולה, לשלב את החמאה, שאלוט, ושום. הפעל את החום בינוני גבוה. מבשלים עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיף את השעועית הלבנה וזורק עד מחומם כל הדרך. מתבלים את השעועית במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שעועית
מלח
11
על כל צלחת, לעשות ערימה של שעועית, לשים את צלע החזיר על גבי השעועית העליון קוצצים עם כפית טובה של ריבת בצל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
שעועית
בצל
ריבה
1
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל הצהוב, בצל אדום, ובצלצלים למחבת ומערבבים היטב. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בצל אדום
שאלות
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
כאשר הבצל מבושל והם מעמיקים בצבע, deglaze המחבת עם היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
תן ליין לבשל עד מופחת ונספג על ידי הבצל. מבשלים את הבצל במשך כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ הדובדבן וחומץ יין אדום. להפחית את החום לחום בינוני-נמוך, ולתת לבשל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
מיץ דובדבנים
בצל
יין
5
מוסיף את הקורנית, רוזמרין, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
טימין
6
תן את הבצלים לבשל למטה עד שהם מתחילים לקחת על מרקם רך והנוזל מצטמצם ונספג על ידי הבצל. מערבבים 2 כפות סוכר חום ודבש. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם והבצל ספג את רוב הנוזל, כ -8 עד 10 דקות. לטעום את התערובת ולהוסיף סוכר יותר אם זה טארט מדי. בדוק את העקביות של הריבה על ידי טפטוף כף ממנו על צלחת ולתת לו להתקרר. זה צריך להיות עבה ולא נוזל. אם זה נוזלי מדי, מבשלים את התערובת עוד עד יותר נוזלי מבושל החוצה.
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.