קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צלעות חזיר ממולאות עם ריבת דובדבנים עם שלושה בצל ושעועית ירוקה חמאה

צלעות חזיר ממולאות עם ריבת דובדבנים עם שלושה בצל ושעועית ירוקה חמאה
צלעות חזיר ממולאות עם ריבת דובדבן שלוש-בצל ושעועית ירוקה חמאה נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טימין גבעולים, שמן צמחי, תפוחים סמית סבתא, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית ירוקה עם חמאה של עשב, שעועית ירוקה עם חמאה שום, ו שעועית ירוקה עם חמאה ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: קיסמים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
2
מחממים מחבת גריל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
תנורתנור
מחבתמחבת
3
לשפשף את צלעות החזיר עם שמן צמחי ולאחר מכן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת החמה, לצרוב את החזיר משני הצדדים עד שיש קרום חום זהוב או סימני צריבה טובים מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
צלעות חזירצלעות חזיר
קרוםקרום
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את התפוחים, גבינת רוקפור כחולה, פלפלים חלפיניו, ועירית. לטעום את התערובת ומתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
גבינה כחולהגבינה כחולה
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
תפוחתפוח
עיריתעירית
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
הנח את צלעות החזיר על קרש חיתוך עם הצד הבשרני מולך. באמצעות סכין קילוף לחתוך כיס לתוך החזיר, על 3/4 של הדרך דרך ולעבוד אותו לפתוח בעדינות עם האצבע כדי להפוך את הכיס. חלוקת המילוי באופן שווה בין הצלעות, דברים בכיס עם המילוי ולשים קיסם דרך הפתח כדי לעזור לשמור על המילוי בתוך החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מילוימילוי
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קיסמיםקיסמים
סכיןסכין
7
אופים את החזיר בתנור במשך כ 20 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית היא 125 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור והחזק מכוסה באופן רופף בנייר כסף כדי לאפשר לשאת מעל 135 מעלות f טמפרטורה פנימית.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
בינתיים, במחבת סאוט גדולה, לשלב את החמאה, שאלוט, ושום. הפעל את החום בינוני גבוה. מבשלים עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיף את השעועית הלבנה וזורק עד מחומם כל הדרך. מתבלים את השעועית במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
מלחמלח
11
על כל צלחת, לעשות ערימה של שעועית, לשים את צלע החזיר על גבי השעועית העליון קוצצים עם כפית טובה של ריבת בצל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שעועיתשעועית
בצלבצל
ריבהריבה
1
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל הצהוב, בצל אדום, ובצלצלים למחבת ומערבבים היטב. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בצל אדוםבצל אדום
שאלותשאלות
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
כאשר הבצל מבושל והם מעמיקים בצבע, deglaze המחבת עם היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
תן ליין לבשל עד מופחת ונספג על ידי הבצל. מבשלים את הבצל במשך כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ הדובדבן וחומץ יין אדום. להפחית את החום לחום בינוני-נמוך, ולתת לבשל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
בצלבצל
ייןיין
5
מוסיף את הקורנית, רוזמרין, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
6
תן את הבצלים לבשל למטה עד שהם מתחילים לקחת על מרקם רך והנוזל מצטמצם ונספג על ידי הבצל. מערבבים 2 כפות סוכר חום ודבש. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם והבצל ספג את רוב הנוזל, כ -8 עד 10 דקות. לטעום את התערובת ולהוסיף סוכר יותר אם זה טארט מדי. בדוק את העקביות של הריבה על ידי טפטוף כף ממנו על צלחת ולתת לו להתקרר. זה צריך להיות עבה ולא נוזל. אם זה נוזלי מדי, מבשלים את התערובת עוד עד יותר נוזלי מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
בצלבצל
דבשדבש
סוכרסוכר
ריבהריבה

מרכיבים

1עלה דפנה יבשעלה דפנה יבש4(חוֹרֶף)סוכר חום, מחולקסוכר חום, מחולק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטארט מיץ דובדבניםטארט מיץ דובדבנים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פרוס עירית טרייהפרוס עירית טרייה2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק2smallsסבתא סמית תפוחים, קלופים חתוכים לקוביות קטנותסבתא סמית תפוחים, קלופים חתוכים לקוביות קטנות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, הקצוות חתוכים ומוחלקים במהירות במים רותחים מומלחיםשעועית ירוקה, הקצוות חתוכים ומוחלקים במהירות במים רותחים מומלחים2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2smallsפלפלים חלפיניו, קלויים, קלופים, זורעים וקצוצים קטניםפלפלים חלפיניו, קלויים, קלופים, זורעים וקצוצים קטנים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם4צלעות חזיר עצם-inצלעות חזיר עצם-in1גדולבצל אדום, קצוץ קטןבצל אדום, קצוץ קטן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת רוקפור כחולה, מתפוררתגבינת רוקפור כחולה, מתפוררת2גבעולים רוזמריןגבעולים רוזמרין1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק4largesשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק4טימין גבעוליםטימין גבעולים3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1גדולבצל צהוב מתוק, פרוס דקבצל צהוב מתוק, פרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.