קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

צלעות חזיר מעושנות בייבי גב

צלעות חזיר מעושנות בייבי גב
צלעות חזיר מעושנות לתינוקות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 4341 קלוריות, 656 גרם של חלבון ו147 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שבבי עץ תפוחים, חרדל טחון, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו, עגבניות ברביקיו בייבי צלעות אחוריות, ו צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח, הסוכר והתבלינים בקערה קטנה, באמצעות מזלג לשבור את כל נתחים; להפריש.לטף את הצלעות יבש עם מגבות נייר ומניח על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר את הממברנה הדקה המחוברת לחלק התחתון של הצלעות על ידי ביצוע הפעולות הבאות: הפוך את הצלעות כך שהן למעלה בצד העצם. החל בסוף מתלה 1, להחליק את קצה סכין קילוף בין הממברנה לבין העצם, ואז להרים ולחתוך דרך הממברנה. לתפוס את הממברנה עם מגבת נייר, למשוך אותו לכיוון הקצה השני של המדף ולהסיר אותו לחלוטין. חזור עם 2 מתלים הנותרים.לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם שמן צמחי, ואז מפזרים באופן שווה עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
הסר את באח הבישול והנח אותו בצד. למלא starter ארובה שלושה רבעים של הדרך עם פחם, ואז לשפוך את פחם unlit על צד אחד של באח פחם. באמצעות מלקחיים, מחסנית את הפחם בשיפוע קל נגד הצד של קערת הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר 1 כוס שבבי העץ מן המים, רועד את כל עודף מים, ולהניח אותם באמצע פחם unlit. למלא את הארובה שוב באמצע הדרך עם פחם.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים את הארובה על באח פחם ליד גחלים unlit. לסובב שניים או שלושה גיליונות של עיתון, ליצור את הנייר המעוות לטבעות, ומניחים אותם מתחת ובתוך הארובה. תדליק את העיתון דרך החורים בתחתית הארובה. לאחר כ 5 דקות, פחם צריך להיות אדום להבות צריך הופיע לכיוון החלק העליון של הארובה.בזהירות לשפוך את פחם מואר על ערימת פחם unlit על הסורג. השתמש במלקחיים כדי לערום את הגחלים על הערימה. העליון פחם מואר עם כוס נוספת של שבבי עץ מנוקז, לח (אתה צריך להיות 1 יותר כוס שבבי עץ עזבו לויסות העשן כמו צלעות לבשל). תניח את הארובה הריקה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מניחים את מחבת אלומיניום מרובע 8 אינץ ליד פחם חם (זה מחבת טפטוף). הגדר את באח הבישול בחזרה על הגריל. מלא את מחבת כיכר האלומיניום 9 על 5 אינץ ' שלושה רבעים של הדרך עם מים קרים ומניח אותו על באח הבישול מעל הפחם החם (המים הקרים נדרשים כדי לשמור על טמפרטורת הגריל נמוכה). הגדר מד חום בתנור באחד מחורי פתח האוורור של מכסה הגריל או על באח הבישול ליד קצה הגריל ומול הפחם. מכסה את הגריל, מוודא כי פתחי האוורור התחתון העליון פתוחים וכי עשן יוצא של פתחי האוורור. (אם העשן לא יוצא, לבדוק את האש שלך כדי לוודא שהוא מואר. אם זה לא, להדליק אותו מחדש, באמצעות מלקחיים להעביר את פחם חם מן הגריל בחזרה לתוך המתנע ארובה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו חום הגריל עד שהוא מגיע לפחות 121°, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מניחים את הצלעות בצד עצם באח בישול למטה, על מחבת טפטוף (לא על פחם בוער). אם כל שלושת מדפי הצלעות אינם מתאימים, לחתוך מתלה צלעות אחד לשניים ולתקוע אותו בצד, ולוודא שהוא לא יושב מעל פחם מואר. לבשל, מכוסה, לוודא פורקן המכסה הוא מעל הצלעות (לא האש), במשך 30 דקות. תהפוך את הצלעות ותסובב את העמדות שלהם. בדוק את טמפרטורת הגריל: זה צריך להיות בין 121° ו 350 ° F. אם זה חם מדי, להוסיף יותר מים למחבת כיכר (זה מתאדה) ולסגור את הפתח התחתון בחצי. אם הטמפרטורה נמוכה מדי, ודא פתחי האוורור התחתון העליון פתוחים, או ייתכן שיהיה עליך להאכיל את הפחם שלך על ידי תאורה יותר בארובה. מכסים ומבשלים עוד 30 minutes.At בשלב זה, העשן יתחיל לדעוך. בזהירות להסיר את מחבת קיטור ולהעביר את באח הבישול (עם הצלעות על גבי) על משטח עמיד בפני חום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מוסיף את שארית 1 כוס סחוט שבבי עץ לפחם. החזירו את סבכת הבישול לגריל והניחו את מחבת הקיטור מעל הפחם הבוער. תהפוך את הצלעות ותבשל עוד 15 דקות. (לחלופין, להחליק את שבבי העץ דרך באח הבישול כך שהם נופלים על הפחם.) למרוח קצת רוטב ברביקיו על הצלעות ומבשלים 15 דקות יותר (עבור סך של 1 1/2 שעות). בדוק עבור doneness על ידי הרמת קצה אחד של מתלה צלעות. המתלה צריך להתכופף מעט באמצע. (הבשר לא צריך ליפול מהעצם. זה צריך להיות ורוד במרכז עם קווי עשן מתרוצצים באזורים לחתוך.) אם זה לא להתכופף, להמשיך לבשל, מכוסה, עד שהוא עושה. (לא לתקוע את הבשר עם מדחום.)
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים את הצלעות חמות עם רוטב נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי