אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר התינוק בחזרה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר מעושנות ומתוקות, צלעות חזיר מעושנות, ו צלעות חזיר מעושנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את המלח, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, וכמון בקערה קטנה כדי להפוך את לשפשף יבש. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך צלעות הגב התינוק מכל הצדדים. לעטוף את הצלעות היטב עם ניילון לעטוף, לקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
דיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את צלעות אחורי התינוק על מדפי התיל של המעשן. זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים את המדפים לתוך מעשן, למלא את מחבת המעשן עם תפוח, ענבים, אגס, או צ ' יפס דובדבן, ולהביא את המעשן ל 270 מעלות F (130 מעלות C). עשן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לשימור,
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ענבים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, ורוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דיאט קרם סודה
5
צחצח את הצלעות ברוטב כל 30 עד 45 דקות אחרי השעה הראשונה. מבשלים את הצלעות במעשן עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל "להתכווץ" בחזרה מן העצמות, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מברשת את הרוטב על הצלעות בפעם האחרונה 30 דקות לפני הצלעות מוכנות להילקח מתוך המעשן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
7
לאחר הצלעות נעשה, לעטוף אותם בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות. זה יאפשר את המיצים כדי reabsorb לתוך הבשר ולהפוך את הצלעות לחות.
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.