קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות
אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר התינוק בחזרה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר מעושנות ומתוקות, צלעות חזיר מעושנות, ו צלעות חזיר מעושנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המלח, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת בצל, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, וכמון בקערה קטנה כדי להפוך את לשפשף יבש. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך צלעות הגב התינוק מכל הצדדים. לעטוף את הצלעות היטב עם ניילון לעטוף, לקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את צלעות אחורי התינוק על מדפי התיל של המעשן. זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים את המדפים לתוך מעשן, למלא את מחבת המעשן עם תפוח, ענבים, אגס, או צ ' יפס דובדבן, ולהביא את המעשן ל 270 מעלות F (130 מעלות C). עשן במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לשימור,לשימור,
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ענביםענבים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, ורוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
5
צחצח את הצלעות ברוטב כל 30 עד 45 דקות אחרי השעה הראשונה. מבשלים את הצלעות במעשן עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל "להתכווץ" בחזרה מן העצמות, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מברשת את הרוטב על הצלעות בפעם האחרונה 30 דקות לפני הצלעות מוכנות להילקח מתוך המעשן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
7
לאחר הצלעות נעשה, לעטוף אותם בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות. זה יאפשר את המיצים כדי reabsorb לתוך הבשר ולהפוך את הצלעות לחות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות5קילוגרםצלעות חזיר בייבי גבצלעות חזיר בייבי גב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 1/4 כוס סוכר חום (בהיר או כהה, מה שיש לך)1 1/4 כוס סוכר חום (בהיר או כהה, מה שיש לך)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון2(חוֹרֶף)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה2(חוֹרֶף)פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון2(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן