קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צלעות חזיר מעושנות עם דבש זיגוג

צלעות חזיר מעושנות עם דבש זיגוג
צלעות חזיר מעושנות עם זיגוג דבש הויסין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, שיני שום, רוטב שום שעועית, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו בייבי-חזרה צלעות עם דבש-חרדל זיגוג מתכון, צלעות בייבי גב בתנור עם רוטב ברביקיו הויסין, ו צלעות בייבי גב עם Adobo זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 9 מרכיבים במחבת צלייה גדולה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיפים צלעות למחבת, פונים למעיל. צמרמורת לילה, הפיכת צלעות מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר צלעות מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. למעלה עם 30 לבנות פחם.
5
הסר מתלה העליון מ ברביקיו.
6
מניחים ארובה על מדף ברביקיו תחתון. עיתון אור; תן פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, על 30 דקות.
7
פתח פתח אוורור ברביקיו תחתון. להפוך פחם חם על 1 חצי מתלה התחתון. באמצעות מרית מתכת, מורחים פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה. מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים במקום מול פחם על המדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מניחים מדף עליון על ברביקיו. סדר צלעות על המדף העליון מעל המים במחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מקם גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה ברביקיו); להשאיר במקום במהלך הבישול. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 250 ° F ו 300 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים. בדוק טמפרטורה כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
לבשל צלעות עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם סכין, הפיכת צלעות ו צליעה עם המרינדה שמורות כל 20 דקות, על 1 שעה 30 דקות בסך הכל. ברביקיו פתוח רק בעת הצורך (כדי להשרות בשר, למשל) ולסגור במהירות כדי למזער אובדן חום ועשן. לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק לבנות פחם נוספות 15 באותה ארובה פחם להגדיר על גבי משטח שאינו דליק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
אם טמפרטורת הבישול יורדת מתחת ל-250 ° F, השתמש בכפפות תנור כדי להרים את המדף העליון עם צלעות ולהניח על משטח אטום לחום. באמצעות מלקחיים, להוסיף חצי פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון. החלף מתלה העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מים במחבת כיכר. מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
העברת צלעות לסדין אפייה; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
חותכים בשר בין העצמות כדי להפריד בין הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
14
* זמין בשווקים אסיה בסעיף מזונות אסיה של סופרמרקטים רבים.