צלעות חזיר מעושנות עם דבש זיגוג
צלעות חזיר מעושנות עם זיגוג דבש הויסין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, שיני שום, רוטב שום שעועית, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו בייבי-חזרה צלעות עם דבש-חרדל זיגוג מתכון, צלעות בייבי גב בתנור עם רוטב ברביקיו הויסין, ו צלעות בייבי גב עם Adobo זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 9 מרכיבים במחבת צלייה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים צלעות למחבת, פונים למעיל. צמרמורת לילה, הפיכת צלעות מדי פעם.
הסר צלעות מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. למעלה עם 30 לבנות פחם.
הסר מתלה העליון מ ברביקיו.
מניחים ארובה על מדף ברביקיו תחתון. עיתון אור; תן פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, על 30 דקות.
פתח פתח אוורור ברביקיו תחתון. להפוך פחם חם על 1 חצי מתלה התחתון. באמצעות מרית מתכת, מורחים פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה. מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים במקום מול פחם על המדף התחתון.
מניחים מדף עליון על ברביקיו. סדר צלעות על המדף העליון מעל המים במחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות.
מקם גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה ברביקיו); להשאיר במקום במהלך הבישול. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 250 ° F ו 300 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים. בדוק טמפרטורה כל 10 דקות.
לבשל צלעות עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם סכין, הפיכת צלעות ו צליעה עם המרינדה שמורות כל 20 דקות, על 1 שעה 30 דקות בסך הכל. ברביקיו פתוח רק בעת הצורך (כדי להשרות בשר, למשל) ולסגור במהירות כדי למזער אובדן חום ועשן. לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק לבנות פחם נוספות 15 באותה ארובה פחם להגדיר על גבי משטח שאינו דליק.
אם טמפרטורת הבישול יורדת מתחת ל-250 ° F, השתמש בכפפות תנור כדי להרים את המדף העליון עם צלעות ולהניח על משטח אטום לחום. באמצעות מלקחיים, להוסיף חצי פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון. החלף מתלה העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מים במחבת כיכר. מכסים במכסה.
העברת צלעות לסדין אפייה; בואו לעמוד 10 דקות.
חותכים בשר בין העצמות כדי להפריד בין הצלעות ומגישים.
* זמין בשווקים אסיה בסעיף מזונות אסיה של סופרמרקטים רבים.