צלעות חזיר מתובלות עם אפיק תפוחי אדמה חדשים קלויים
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? צלעות חזיר מתובלות עם תפוחי אדמה חדשים קלויים Herbed יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 296 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר, כמון טחון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . נסו צלעות חזיר צלויות מחבת ותפוחי אדמה, צלעות חזיר רוזמרין צלויות ותפוחי אדמה, ו צלוי צלעות חזיר עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה, מערבבים יחד את השום, כמון, זנגביל, זרעי הל, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
מורחים את התערובת משני צידי צלעות החזיר, ומקררים לפחות 30 דקות (ארוך יותר עדיף).
מניחים את תפוחי האדמה לתוך צלחת קלייה, טפטוף עם 1 כף שמן זית; מפזרים אורגנו, טימין, רוזמרין, פטרוזיליה.
צולים את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש עד למכרז, 20 עד 25 דקות.
חום 1 כף שמן זית במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, ומטגנים במחבת את צלעות החזיר עד השחמה משני הצדדים, הבשר כבר לא ורוד בפנים, והמיצים לרוץ ברור, 8 עד 10 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
מעבירים את צלעות החזיר לתוך צלחת קלייה עם תפוחי אדמה, ואופים עד המדחום קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), על 10 דקות יותר.
מגישים צלעות עם תפוחי אדמה.