צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות חזיר מתוק ודביק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קטשופ, דבש, חומץ בלסמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר דביקות ומתוקות, צלעות חזיר דביקות, ו צלעות חזיר דביקות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את הצלעות במחבת צלייה, חיתוך המדפים לשניים כדי להתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2
מערבבים את השום, רוזמרין, סוכר חום, חומץ בלסמי, מלח וקיין בקערה קטנה, ולשפשף את התערובת באופן שווה על כל הצלעות. אפשר לצלעות להשרות במקרר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
סוכר חום
רוזמרין
פלפל קאיין טחון
שום
צלעות
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
יוצקים 1/2 כוס מים למחבת הקלייה ומכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. צולים את הצלעות עד הבשר הוא רך מאוד להפריד בקלות מן העצם, על 1 1/2 שעות. בעוד הצלעות צלויות להפוך את רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
מים
עצם
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
1
מניחים את חומץ בלסמי בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ואז להנמיך את החום בינוני לבשל את החומץ עד שהוא מופחת על ידי שלישי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להקציף בקטשופ, חומץ תפוחים, דבש, חרדל, מולסה, ווסטרשייר, רוטב חם ומלח. מביאים את הרוטב לרתיחה ואז מנמיכים את החום ומבשלים עד מעובה, 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
רוטב ווסטרשייר
רוטב חריף
מולסה
קטשופ
חרדל
דבש
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
לסיום, הסירו את הצלעות מהתנור והעבירו ל-2 דפי אפייה מרופדים בנייר אלומיניום. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
5
מברשת שני הצדדים של הצלעות בנדיבות עם רוטב ברביקיו ואופים חשופים במשך 10 דקות, עד הרוטב הוא השחמה רוחש. אפשר לצלעות לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.