צלעות חזיר על האש
צלעות חזיר ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 782 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 104 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב צ'ילי, צלעות חזיר בשריות, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. מתכונים דומים: צלעות חזיר על האש, צלעות חזיר על האש, ו צלעות חזיר ברביקיו דביקות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לצלעות: בסיר בינוני שלבו את רוטב הסויה, הסוכר החום, המולסה, המלח ו -1 כוס מים. מביאים לרתיחה ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
הכניסו את הצלעות לשקית אפייה גדולה בגודל הודו או לשקית ניילון אטומה. תמכו בשקית בתבנית אפייה בגודל 12 על 14 אינץ'.
יוצקים את המרינדה על הצלעות ואוטמים את השקית. משרים את הצלעות במקרר לכמה שעות, הופכים את השקית מדי פעם לציפוי יסודי של הבשר.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מסננים וזורקים את המרינדה.
חותכים ארבעה חריצים בחלק העליון של שקית האפייה, אם אתה משתמש באחד. אחרת, הסר את הצלעות, העביר אותן לתבנית האפייה וכסה את התבנית בנייר כסף או במכסה.
לרוטב הברביקיו: בזמן שהצלעות נאפות, מערבבים בסיר גדול את הקטשופ, רוטב הצ ' ילי, הסוכר החום, החרדל היבש ו 1/3 כוס מים. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר, ולאחר מכן להסיר מהחום.
כשהצלעות מבושלות ונימוחות מוציאים אותן משקית האפייה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מברישים את הצלעות משני הצדדים ברוטב הברביקיו ומחזירים אותם לתנור לאפייה, ללא כיסוי, למשך 30 דקות יותר. רגע לפני ההגשה, זרקו את הצלעות מתחת לצלייה כדי לתת להן מעט חרס.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזיר צלוי אחר עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי ווינדראסר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
![וינדראסר נהר רוסי פינו נואר]()
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של סאספרס, מוקה וליקריץ שחור מדגימים את האישיות הייחודית והנועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים מובחנים של פירות ברמבלי, אלון מתוק ופלפל לבן מובילים ליין רחב ומאוזן עם חומציות ידידותית למזון. הימים החמים והשמשיים של נהר הרוסי והלילות הערפילים הקרירים הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל נהדרים מבלי להיות מוגזמים או לאבד את החומציות הטבעית שלהם. הניחוחות והטעמים העמוקים והכהים הקלאסיים שהנהר הרוסי ידוע בזכות הברק ביין זה.