קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

צלעות חזיר על האש

צלעות חזיר על האש
צלעות חזיר ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 782 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 104 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב צ'ילי, צלעות חזיר בשריות, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. מתכונים דומים: צלעות חזיר על האש, צלעות חזיר על האש, ו צלעות חזיר ברביקיו דביקות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לצלעות: בסיר בינוני שלבו את רוטב הסויה, הסוכר החום, המולסה, המלח ו -1 כוס מים. מביאים לרתיחה ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הכניסו את הצלעות לשקית אפייה גדולה בגודל הודו או לשקית ניילון אטומה. תמכו בשקית בתבנית אפייה בגודל 12 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
יוצקים את המרינדה על הצלעות ואוטמים את השקית. משרים את הצלעות במקרר לכמה שעות, הופכים את השקית מדי פעם לציפוי יסודי של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
חותכים ארבעה חריצים בחלק העליון של שקית האפייה, אם אתה משתמש באחד. אחרת, הסר את הצלעות, העביר אותן לתבנית האפייה וכסה את התבנית בנייר כסף או במכסה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
לרוטב הברביקיו: בזמן שהצלעות נאפות, מערבבים בסיר גדול את הקטשופ, רוטב הצ ' ילי, הסוכר החום, החרדל היבש ו 1/3 כוס מים. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
אבקת חרדלאבקת חרדל
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
כשהצלעות מבושלות ונימוחות מוציאים אותן משקית האפייה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מברישים את הצלעות משני הצדדים ברוטב הברביקיו ומחזירים אותם לתנור לאפייה, ללא כיסוי, למשך 30 דקות יותר. רגע לפני ההגשה, זרקו את הצלעות מתחת לצלייה כדי לתת להן מעט חרס.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזיר צלוי אחר עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי ווינדראסר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של סאספרס, מוקה וליקריץ שחור מדגימים את האישיות הייחודית והנועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים מובחנים של פירות ברמבלי, אלון מתוק ופלפל לבן מובילים ליין רחב ומאוזן עם חומציות ידידותית למזון. הימים החמים והשמשיים של נהר הרוסי והלילות הערפילים הקרירים הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל נהדרים מבלי להיות מוגזמים או לאבד את החומציות הטבעית שלהם. הניחוחות והטעמים העמוקים והכהים הקלאסיים שהנהר הרוסי ידוע בזכות הברק ביין זה.