צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה
צלעות חזיר עם מלית תפוח מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סלרי, צימוקים, מיץ תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. נסו צלעות חזיר תפוחים ומרווה, צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים, ו צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick. ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד פריך רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוח, צימוקים ומיץ תפוחים; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
הסר מהחום; מערבבים בתמהיל מלית.
תערובת מורחת בתבנית אפייה מרוססת. למעלה עם צלעות חזיר. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
אופים מכוסה במשך 30 דקות.
לחשוף צלחת אפייה; להבריש צלעות חזיר עם ג ' לי.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות נוספות או עד צלעות חזיר מחוממות היטב.