קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה
צלעות חזיר עם מלית תפוח מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סלרי, צימוקים, מיץ תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. נסו צלעות חזיר תפוחים ומרווה, צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים, ו צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick. ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד פריך רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים תפוח, צימוקים ומיץ תפוחים; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,לשימור,
4
הסר מהחום; מערבבים בתמהיל מלית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
5
תערובת מורחת בתבנית אפייה מרוססת. למעלה עם צלעות חזיר. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים מכוסה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לחשוף צלחת אפייה; להבריש צלעות חזיר עם ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים חשפו 15 עד 20 דקות נוספות או עד צלעות חזיר מחוממות היטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.