צלעות חזיר עם מרסלה ושומר
צלעות חזיר עם Marsalan ושומר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, צלעות חזיר Marsala, ו צלעות חזיר מרסלה לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש מתונה. מתבלים את צלעות החזיר עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
שים את הצלעות במחבת. לבשל, פונה פעם אחת, עד השחמה ועשה בינוני, על 5 דקות לכל צד.
במידת הצורך, מוסיפים שמן למחבת כדי להפוך על 2 כפות שומן.
מוסיף את הבצל, שומר, ו 1/8 כפית מלח. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות. לחשוף ולהוסיף את השום. לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
תוסיף את המרסלה. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 1/4 כוס, 1 עד 2 דקות.
מערבבים במרק, רסק עגבניות, 2 כפות פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, וכל מיצים שנצברו מהבשר. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסים, עד שהרוטב מתעבה והשומר רך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הכף הנותרת פטרוזיליה, 1/8 כפית פלפל, ואת צלעות החזיר. לבשל עד רק מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
וריאציה: במקום צלעות, מדליונים בעובי אינץ ' אחד של בשר חזיר פילה, מתובל במלח ופלפל, עד שזה עתה, כשתי דקות לכל צד.
המלצת יין: Nebbiolo delle Langhe עשוי היטב יש טעמים ארצי וצמחי מרפא להתמזג יפה עם שומר בדיוק את הכמות הנכונה של טאנין ופירות יבשים-דובדבן עבור marsala ובשר חזיר.