תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם כרוב כרוב חם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 399 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, תפוח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו צלעות חזיר בפירורי לחם עם תפוח חם-כרוב סלט כרוב, סלט כרוב חם עם נתחי חזיר, ו מרווה שפשף צלעות חזיר עם סלט תפוחים חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה. צלעות חזיר העונה עם 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. לבשל, מפנה פעם אחת, עד השחמה אבל עדיין מעט ורוד במרכז, 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה לצלחת, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח.
3
ממיסים חמאה באותו מחבת. מבשלים כרוב, פלפל, בצל, תפוח וגזר עד רק מתחיל לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים בחומץ, סוכר, ונותר 1/2 כפית. כל מלח ופלפל.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.