צלעות חזיר עם סלסה נקטרינה
צלעות חזיר מתכון עם נקטרינה סלסן מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם כוסברה טחונה, כוסברה, פרי משמש למריחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו צלעות חזיר עם נקטרינה להתענג, צלעות חזיר עם חמישה תבלינים עם נקטרינה בגריל וסלט ארוגולה, ו בשר חזיר עם סלסה אבוקדו נקטרינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. משפשפים את שני צידי צלעות החזיר. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים צלעות חזיר בשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהמיצים מתבהרים.
מוציאים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
באותה מחבת, שלבו סלסה ופירות למריחה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 1 דקה. מערבבים נקטרינות, כוסברה ואורגנו; מבשלים 2-3 דקות יותר או עד שהם מחוממים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות האן יקב סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.