צלעות חזיר עם רוטב אפרסק
גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 64%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב ברביקיו אפרסק, צלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק, ו צלעות חזיר עם רוטב אפרסק אוכמניות.
הוראות
מבשלים את הריבה, הקטשופ, 1 כף רוטב ווסטרשייר ו -3 כפות מים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, תוך הקצפה, עד להסמכה, כ -5 דקות.
מקציפים פנימה את החומץ, ואז את החמאה, כמה חתיכות בכל פעם; להקציף כמה כפות מים אם הרוטב סמיך מדי.
מכניסים את השעועית הירוקה לקערה חסינת מיקרוגל; מפזרים מים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון, חודרים את הפלסטיק ומיקרוגל עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מקציפים בקערה 1 כוס קמח, אבקת האפייה, 1/2 כוס מים, חלבון הביצה ואת 1 כפית רוטב ווסטרשייר שנותרה; מוסיפים עוד כמה כפות מים, במידת הצורך.
שים את 1/2 כוס הקמח שנותרה בכלי רדוד.
מחממים שמן צמחי בגודל 1/4 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע ל 375 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק. מחפרים את צלעות החזיר בקמח ואז טובלים בבלילה. מטגנים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מגישים עם רוטב האפרסק והשעועית הירוקה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט רוסית נהר פינו נואר (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.