צלעות חזיר עם תפוחים ומרווה
צלעות חזיר עם תפוחים ומרווה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו צלעות חזיר עם תפוחים מרווה רוזמרין ושום, צלעות חזיר מרווה סיידר תפוחים עם תפוחים מקורמלים, ו בשר חזיר צלוי עם תפוחים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה לאחסון מזון, מערבבים 2 כוסות של מיץ תפוחים, 1/2 כוס סוכר חום והמלח.
להוסיף צלעות חזיר; שקית כלב ים. להכניס למקרר 8 שעות, להפוך שקית מדי פעם.
לנקז צלעות חזיר, להשליך מרינדה. לטפוח חזיר יבש; מפזרים 1/4 כפית של הפלפל. ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים 3 דקות בכל צד. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 1 עד 2 דקות יותר בכל צד או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
הסר צלעות חזיר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
הוסף תפוחים למחבת; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה.
להוסיף 1 כף סוכר חום, מרווה הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוחים 1/4 כפית פלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 3 דקות או עד תפוחים רכים. כפית תפוחים על צלעות חזיר.