צלעות חזיר פולינזיות לבישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר פולינזי לבישול איטי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 493 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אורז, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: צלעות חזיר פולינזיות לבישול איטי, בישול איטי חזיר פולינזי, ו צלעות חזיר סיניות בישול איטיות.
הוראות
מקם את ספינות הבישול האיטיות של ריינולדס בתוך קערת בישול איטית של 5-6 1/2 - qt. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
מניחים צלעות חזיר, שום ובצל בבישול איטי. כפית על חצי האננס עם קצת מיץ על צלעות. שמור הנותרים אננס ומיץ.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
כ -35 דקות לפני ההגשה, לנקז ולהשליך מיצי בישול מ מבשל איטי; לנגב קצה של בישול איטי נקי. בקערה קטנה, מערבבים קטשופ, סוכר חום, רוטב הויסין, ג ' ינג ' רוט ואננס שנותר עם מיץ. כף או לשפוך באופן שווה על צלעות. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 25 עד 30 דקות יותר או עד הצלעות מזוגגות.