קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo

צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo
המתכון בגריל צ'ילי צלעות חזיר עם סלסה טורטילה-Tomatillo יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כוסברה, טומטילו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo, צלעות חזיר בגריל עם סלסה Tomatillo, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, רדודה, לשלב את אבקת צ ' ילה, כוסברה, אורגנו, שום, גרידת ליים, מיץ ליים ו 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את צלעות החזיר ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 3 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3
הגדר מחבת גריל ברזל יצוק על חום גבוה. בקערה, לזרוק את tomatillos וסראנו עם 1 כף השמן; העונה עם מלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה עד tomatillos הם חרוך קלות, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
TomatillosTomatillos
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
להעביר את הטומטילו וסראנו למשטח עבודה. קוצצים בגסות את הטומטילו וטוחנים את הסראנו.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
בשר טחוןבשר טחון
5
מעבירים לקערה ומוסיפים את הכוסברה, האבוקדו ואת 1 כף השמן הנותרת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
מנמיכים את החום מתחת למחבת הגריל עד בינוני. לגרד את המרינדה מהצלעות. גריל את הצלעות מעל חום מתון עד חרוך קל מדחום לקרוא מיידית מוכנס ליד אוגרי העצם 135, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להעביר את הצלעות למגש; לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
תן לנוח 5 דקות.
9
מערבבים את צ ' יפס טורטייה לסלסה, ואז כפית את הסלסה על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
10
מגישים מיד, עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו