מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו עלי דפנה, פפריקה, צלעות חלציים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות טלה עשב, צלעות טלה עשב, ו צלעות טלה עשב.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את התבלינים; הניחו בצד 1/4 כפית. משפשפים את תערובת העשבים שנותרה על שני צידי צלעות הטלה. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את השמן, מיץ הלימון, עלי הדפנה וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גב שומן חזיר
8 בצלי שאלוט גדולים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף צלעות; חותם שקית ולהפוך מעיל.
3
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים.
4
במחבת גדולה, צלעות חומות במשך 2 דקות בכל צד. הפחיתו את החום לבינוני. מכסים ומבשלים 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (לבינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות). למעלה עם חמאה ומפזרים תערובת עשבי תיבול שמורות.