צלעות כבש מזוגגות דובדבן
צלעות טלה מזוגגות דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, עלי רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צלעות כבש עם זיגוג דובדבנים, צלעות כבש מזוגגות בלסמיות, ו צלעות כבש מזוגגות בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. מתלה מחבת תרסיס עם ספריי בישול; מקם צלעות כבש על מתלה במחבת.
מפזרים צלעות עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
בקערה קטנה, מערבבים שום, רוזמרין קצוץ, חומץ, משמר, ונותר 1/4 כפית כל מלח ופלפל. שמור חצי תערובת משמר להגשה.
צחצח חלק מהמחצית הנותרת של התערובת על צלעות.
צלייה עם מקסימום 5 אינץ ' מחום 6 עד 7 דקות, מפנה פעם אחת צחצוח עם תערובת שומרת יותר, עד של doneness הרצוי.
מגישים עם תערובת שמורות שמורות.