צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטה ופולנטה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שאנקס כבש מטוגן עם Gremolatan ואפה Polentan. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, יין, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטה מנדרינה, צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטה עם פטרוזיליה-מנטה, ו צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה.
הוראות
מניחים כבש על תבנית אפייה גדולה, העונה בכל רחבי עם 2 כף. מלח בנדיבות עם פלפל.
מערבבים רוזמרין, זרעי שומר, ושום מגורד בקערה קטנה; עיסוי לתוך כבש. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה או, רצוי, צמרמורת לילה.מחממים תנור ל 35
שמן חום בסיר כבד רחב גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד להזהבה, 810 דקות.
מוסיפים שום טחון, קמח, פפריקה, פתיתי פלפל אדום. מערבבים במרץ כדי להפיץ קמח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת הופך יבש, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות ויין. מבשלים במהירות, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים מתעבים ועגבניות מתחילים להישבר, על 10 דקות.מערבבים בהדרגה 4 מרק כוסות. מבשלים עד שהטעמים מתמזגים, 34 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים נקבי טלה לסיר בשכבה אחת, דוחפים אותם לרוטב (מוסיפים מרק נוסף במידת הצורך, כך שאנקים הם בערך שקועים).צלוי, חשוף, עד צמרות של שאנקס יש השחמה, כ -30 דקות. שימוש במלקחיים, להפוך את השוקיים ולצלות במשך 30 דקות יותר.מכסים ומבשלים, הופכים את השוקיים מדי פעם, עד הבשר הוא מזלג מכרז וכמעט נופל מהעצם, 45 דקות עד 1 שעות (זמן יהיה תלוי בגודל של שאנקים).
הסר מהתנור לרפרף את השומן מפני השטח של רוטב.
תן shanks לנוח בנוזל לפחות 30 minutes.DO קדימה: צלעות כבש ניתן לעשות 1 יום קדימה. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים.מחממים תנור ל 35
מערבבים פולנטה, שמן, מלח, 7 כוסות מים בתבנית אפייה 13x9x2 להתמזג.
אופים, חשוף, במשך 1 שעות. מערבבים גבינה וחמאה ומתבלים עם פלפל. חלקה העליון ולהמשיך לאפות עד פולנטה מוגדר ומתנועע כמו פודינג, 2530 דקות.בינתיים, להשליך כל שומן מפני השטח של תערובת שוק טלה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות, מדי פעם פונים שאנקים ורוטב ערבוב, עד מחומם דרך, כ 20 דקות. אם באמצעות שנקים גדולים, להסיר מן הסיר; לתת מגניב מעט, ואז לגרוס גס בשר מעצמות. להחזיר בשר לרוטב. (אם יש לך 8 שנקים קטנים, אתה יכול לשרת אותם שלמים, הגדרת אותם ישירות על גבי פולנטה.) Broiler Preheat. Broil פולנטה, צופה מקרוב מאוד כדי למנוע שריפה, עד פני השטח הוא זהב אור, 57 דקות.
מגישים מיד פולנטה רכה; עבור מרקם מוצק, לתת לנוח עד 30 דקות.באמצעות סכין חדה, פטרוזיליה לרכך (ודא יבש שלה).
מערבבים פטרוזיליה עם שאר החומרים בקערה קטנה; לזרוק לשלב באופן שווה.מחלקים פולנטה בין קערות רחבות גדולות. בשר כפית עם מיצים מעל.
מפזרים בשר בנדיבות עם גרמולטה.