צלעות כבש מטוגנות עם משמשים ובצל
צלעות כבש מטוגנות עם משמשים ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 645 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמה כפות שמן, צלעות כבש חצי מתל, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: טלה מטוגן עם משמשים, צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר, ו צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה.
הוראות
בקערה קטנה, לערבב את החומרים עבור לשפשף תבלין ולהניח בצד.
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים שמן או שומן כבש. מטגנים את הבצלים עד שהם מתרככים אבל לא משחימים אותם, בערך 5 דקות.
כדי להרכיב את הצמה: לכסות את החלק התחתון של המחבת שלך עם בצל מוקפץ ואת משמשים. נסטלה את המדף של צלעות לתוך בצל ומשמשים.
יוצקים מספיק מים כך הצלעות הן 1/3 של הדרך שקוע, על 2 כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף.
בינתיים, מחממים את התנור ל 135°. מטגנים את הצלעות בתנור עד רך מאוד, כ 3 שעות. לחשוף את המחבת ולהפוך את החום ל375. להמשיך לקלוע עד השומן על פני השטח הוא השחמה והבצל הם חומים מאוד, על 30 דקות יותר.
יוצקים את שומן כבש שניתנו במחבת, לשים אותו בצד לשימוש אחר.
מגישים חם או חם. שאריות ניתן לחמם בתנור 121° עד חם, כ 30 דקות.