קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צלעות כבש מטוגנות עם משמשים ובצל

צלעות כבש מטוגנות עם משמשים ובצל
צלעות כבש מטוגנות עם משמשים ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 645 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמה כפות שמן, צלעות כבש חצי מתל, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: טלה מטוגן עם משמשים, צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר, ו צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לערבב את החומרים עבור לשפשף תבלין ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים שמן או שומן כבש. מטגנים את הבצלים עד שהם מתרככים אבל לא משחימים אותם, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום.
4
כדי להרכיב את הצמה: לכסות את החלק התחתון של המחבת שלך עם בצל מוקפץ ואת משמשים. נסטלה את המדף של צלעות לתוך בצל ומשמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים מספיק מים כך הצלעות הן 1/3 של הדרך שקוע, על 2 כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 135°. מטגנים את הצלעות בתנור עד רך מאוד, כ 3 שעות. לחשוף את המחבת ולהפוך את החום ל375. להמשיך לקלוע עד השומן על פני השטח הוא השחמה והבצל הם חומים מאוד, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את שומן כבש שניתנו במחבת, לשים אותו בצד לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים חם או חם. שאריות ניתן לחמם בתנור 121° עד חם, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)