צלעות כבש מטוגנות עם שום ותבלינים הודיים
שנקי טלה מטוגנים עם שום ותבלינים הודיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש זרעי כוסברה, מלח ופלפל, ציר עוף, מקל קינמון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות כבש מטוגנות שום, צלעות כבש מטוגנות עם פלפלים ושום, ו צלעות כבש מטוגנות עם שום ורוזמרין (סיר חרס).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל, מחממים את השמן. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, 7 דקות.
מוסיפים את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ריחני, 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות הכתושות ומבשלים עד עבה מאוד, 2 דקות.
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים במשך 3 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, ציפורן, הל, כוסברה, כמון וקינמון ומביאים לרתיחה.
מוסיף את הטלה וכל מיצים שהצטברו לכסות. צמה בתנור במשך 2 שעות, פונה פעם אחת, עד הבשר הוא רך מאוד.
מעבירים את הטלה לקערה ומכסים בנייר כסף. מסננים את נוזל צלימת למחבת גדולה לרפרף את השומן. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, 20 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הטלה למחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את השוקיים כמה פעמים, עד מחומם דרך, 3 דקות.
מעבירים את השוקיים והרוטב לקערות רדודות, מקשטים עם המנטה ומגישים עם ריזוטו פארו-עגבניות זול.