צלעות כבש מצופות בעשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מדף עשבי תיבול מצופה של כבש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל, שמן מלא, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: צלעות כבש מצופות בעשב, צלעות כבש מצופות בעשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. בינתיים, תן לכבש לשבת בטמפרטורת החדר.בנדיבות העונה מדפים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מניחים 1 מתלה כבש צד שומן למטה במחבת לצרוב עד חום זהוב, סיבוב המתלה לחום ככל האפשר של השומן (אתה רק מנסה להשחים את השומן, אז אל תדאג מרפרף על המדף מעל), על 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מעבירים את הטלה למשטח עבודה, משחימים את הצד.
מסננים את השמן מהמחבת ומוחקים את כל חתיכות השחמה עם מגבת נייר. להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את הכף הנותרת של שמן, ולחזור עם המתלה הנותר.
מניחים את השום ואת האנשובי על קרש חיתוך. לעשות משחה על ידי לחיצה על הלהב של סכין שף וגרירת הצד שלו על פני השום ואנשובי בזווית של 15 מעלות, לסירוגין בין ריסוק אותם יחד וקטיעת התערובת, עד צורות משחה בסדר.
מעבירים את הדבק לקערה בינונית.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה בשילוב.
הוסף את panko, פטרוזיליה, רוזמרין ולהשתמש בידיים שלך כדי לשלב באופן שווה; להפריש.
מניחים את החרדל והדבש בקערה קטנה ומערבבים לשלב. באמצעות מברשת מאפה, באופן שווה לצחצח את הצדדים השחומים של מדפי כבש עם תערובת חרדל-דבש, באמצעות כל זה. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות חצי תערובת panko על כל אחד מדפים על תערובת חרדל-דבש, הקפד לכסות את המדף כל הדרך עד העצמות.
מניחים את מדפי הטלה מוכנים במחבת צלייה עם העצמות הפונות לאותו כיוון. צלוי, סיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 52° עד130 עבור נדיר, על 25 עד 35 דקות.
להעביר את המדפים ללוח חיתוך ולתת להם לנוח חשף במשך כ -15 דקות.לגלף כל מדף לתוך 4 (2-עצם) צלעות ולסדר אותם על מגש. (חלק מהציפוי עלול ליפול-פשוט מפזרים אותו בחזרה על הטלה.) מתבלים במלח ים אפור או גס ומגישים.