קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

צלעות כבש מצופות בעשב

צלעות כבש מצופות בעשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מדף עשבי תיבול מצופה של כבש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל, שמן מלא, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: צלעות כבש מצופות בעשב, צלעות כבש מצופות בעשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. בינתיים, תן לכבש לשבת בטמפרטורת החדר.בנדיבות העונה מדפים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים 1 מתלה כבש צד שומן למטה במחבת לצרוב עד חום זהוב, סיבוב המתלה לחום ככל האפשר של השומן (אתה רק מנסה להשחים את השומן, אז אל תדאג מרפרף על המדף מעל), על 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את הטלה למשטח עבודה, משחימים את הצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מסננים את השמן מהמחבת ומוחקים את כל חתיכות השחמה עם מגבת נייר. להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את הכף הנותרת של שמן, ולחזור עם המתלה הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את השום ואת האנשובי על קרש חיתוך. לעשות משחה על ידי לחיצה על הלהב של סכין שף וגרירת הצד שלו על פני השום ואנשובי בזווית של 15 מעלות, לסירוגין בין ריסוק אותם יחד וקטיעת התערובת, עד צורות משחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מעבירים את הדבק לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
הוסף את panko, פטרוזיליה, רוזמרין ולהשתמש בידיים שלך כדי לשלב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מניחים את החרדל והדבש בקערה קטנה ומערבבים לשלב. באמצעות מברשת מאפה, באופן שווה לצחצח את הצדדים השחומים של מדפי כבש עם תערובת חרדל-דבש, באמצעות כל זה. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות חצי תערובת panko על כל אחד מדפים על תערובת חרדל-דבש, הקפד לכסות את המדף כל הדרך עד העצמות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מניחים את מדפי הטלה מוכנים במחבת צלייה עם העצמות הפונות לאותו כיוון. צלוי, סיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 52° עד130 עבור נדיר, על 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
להעביר את המדפים ללוח חיתוך ולתת להם לנוח חשף במשך כ -15 דקות.לגלף כל מדף לתוך 4 (2-עצם) צלעות ולסדר אותם על מגש. (חלק מהציפוי עלול ליפול-פשוט מפזרים אותו בחזרה על הטלה.) מתבלים במלח ים אפור או גס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך