קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צלעות כבש צלויות

צלעות כבש צלויות
מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.67 למנה נופל בתקציב שלך, צלעות כבש מטוגנות Provençal יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מרק עוף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות כבש בגריל עם רוטב פרובנס, צלעות טלה בגריל טוסקנה עם שעועית לבנה חמה Provençal, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת. צלעות חומות ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, על 4 דקות סך לכל אצווה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים בצל, עלה דפנה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שחום קל, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות, ואז מסירים מחום.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים בעובי של 1/8 אינץ'. לפזר חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה, ואז למעלה עם חצי בצל. לפזר שום, קורנית, וזיתים על בצל, ואז למעלה עם צלעות כבש. חזור על שכבות שנותרו תפוחי אדמה ובצל, ואז לשפוך יין, מרק, ומיצי בשר מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
אופים, חשוף, למרוח העליון עם מיצים פעם או פעמיים, עד תפוחי אדמה רכים משחימים על גבי בשר רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד