קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צלעות כבש צלויות

צלעות כבש צלויות
מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.67 למנה נופל בתקציב שלך, צלעות כבש מטוגנות Provençal יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מרק עוף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות כבש בגריל עם רוטב פרובנס, צלעות טלה בגריל טוסקנה עם שעועית לבנה חמה Provençal, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת. צלעות חומות ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, על 4 דקות סך לכל אצווה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים בצל, עלה דפנה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שחום קל, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות, ואז מסירים מחום.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים בעובי של 1/8 אינץ'. לפזר חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה, ואז למעלה עם חצי בצל. לפזר שום, קורנית, וזיתים על בצל, ואז למעלה עם צלעות כבש. חזור על שכבות שנותרו תפוחי אדמה ובצל, ואז לשפוך יין, מרק, ומיצי בשר מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים, חשוף, למרוח העליון עם מיצים פעם או פעמיים, עד תפוחי אדמה רכים משחימים על גבי בשר רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד