צלעות כבש שמימיות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות כבש שמימיות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 747 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, בצל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. נסו כבש מטוגן / שוק כבש, צלעות כבש, ו צלעות כבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מחממים את שמן הזית במחבת מתכת כבדה על הכיריים בחום בינוני-גבוה. לזרוק שנקים עם קמח מעיל היטב; ואז לנער את עודף. צורבים את השוקיים בשמן חם עד להשחמה היטב מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את הכרישה, סלרי, גזר, בצל ושום למחבת הקלייה. מבשלים עד מתרכך קלות השחמה, תוך ערבוב כל הזמן; על 5 דקות. מתבלים עם עלי דפנה, פלפלים, טימין וזרעי רוזמרין.
יוצקים את היין האדום ואת ציר העוף, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. מתבלים לפי הטעם במלח ים, ומניחים את שוק הטלה מעל הירקות.
מכסים את המחבת הצלייה בחוזקה בנייר אלומיניום כבד, ומניחים לתנור שחומם מראש.
אופים בעדינות עד שהבשר רך ונופל מהעצם, 2 1/2 עד 3 שעות.
הסר את עלה דפנה וגבעולי עשב לפני ההגשה שאנקס עם ירקות ורוטב.