קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צלעות מושחרות

צלעות מושחרות
צלעות מושחרות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 91 גרם של שומן, וסך הכל 1078 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול מושחר, סוכר חום, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, פריים ריב פו, ו צלעות ברוטב.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר החום, כמון, פלפל שחור, כוסברה, אבקת צ ' ילי 1/4 כוס, מלח כשר ורוטב סויה. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד 1/2 כוס אבקת צ ' ילי ותבלינים מושחרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חותכים צלעות מצלי, ומניחים במחבת צלייה. הם יפעלו כמתלה קלייה. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם תערובת רוטב סויה. ואז לשפשף מעיל עם תערובת התבלינים Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
תן למרינדה לפחות שעה אחת או לעטוף בניילון, ולהירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
מחממים את התנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר כל פלסטיק מ צלי, ומניחים מחבת לתנור שחומם מראש. הצלי נחשף במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים מים למחבת כדי לייצר חום לח. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה ו 10 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא לפחות 130-140 מעלות F / 55-60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, או (145-155 מעלות f/63-68 מעלות c) עבור בינוני .
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תן לצלי לעמוד במשך 30 דקות לפני גילוף לתת המיצים לחזור למרכז.