צלעות מזוגגות טרופיות
אם יש לכם צלעות חזיר בחזרה התינוק, סוכר חום, ג'ינג'ר & שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו טרופי, ו עוגת פירות טרופיים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לצלעות בודדות.
מניחים בשקית פלסטיק resealable גדולה.
מערבבים 1/2 כוס חומץ אורז, רוטב סויה, סוכר חום, זנגביל ושום; מערבבים היטב ויוצקים על צלעות. סגור את התיק היטב, פונה למעיל. מקררים 4 שעות, פונים באמצע.
בקערה קטנה, לשלב הנותרים 2 כפות חומץ אורז וריבה. להזמין 1/4 כוס לרוטב טבילה, אם תרצה. מחממים תנור ל 42
מסננים צלעות ומשליכים מרינדה.
מניחים מדף על מחבת קלייה מרופדת בנייר כסף או תבנית אפייה. סדר צלעות, צד בשרי למטה, על מתלה; למרוח עם תערובת ריבה.
אופים בחלק העליון של התנור 20 דקות. תהפוך את הצלעות, תתבלע בנדיבות. המשך לאפות 15 דקות או עד השחמה היטב. זרוק כל רוטב שנותר המשמש לצלחת.
מגישים צלעות עם רוטב טבילה שמור.
זמן הכנה ובישול כולל: 45 דקות (אינו כולל זמן marinating)
טיפ: צלעות ניתן לצלות על חום עקיף.
למנה (מנה עיקרית): 874 קלוריות; 51 גרם חלבון; 29 גרם פחמימות; 61 גרם שומן; 242mg כולסטרול; 732mg נתרן