צלעות מטוגנות ב Pasilla צ'ילה Pozole דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מרק בשר, מלח ופלפל, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הקמח עם כוסברה, כמון, אבקת שום וחרדל טחון בצלחת רדודה, ומערבבים היטב עם כף עץ. בנדיבות מפזרים את הצלעות הקצרות עם מלח ופלפל, ואז לדלות את שני הצדדים בקמח מתובל אחד אחד, הקפד לנער את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, להוסיף 2 כפות שמן. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות. חום את הצלעות הקצרות עד קרום הזהב מתחיל להיווצר, על 5 דקות בכל צד. לאחר חום, עתודה ולהמשיך עד כל הצלעות חומות, הוספת שמן יותר לפי הצורך. תניח את הצלעות בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בעוד הצלעות השחמה, לחמם מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את צ ' ילי pasilla וטוסט עד שהם מתחילים לעשן, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הצ ' ילי ושקע במים החמים. אפשר תלול עד שהם הופכים רכים וגמישים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
הסר מן המים ואת מחית בבלנדר עם 1/4 כוס מים מציצים. תניח בצד את המחית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
7
מוסיפים את הגזר, שום, בצל וסלרי לתנור ההולנדי. מבשלים עד ירקות caramelize, כ 15 דקות. Deglaze הסיר עם היין האדום, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות, מרק בשר בקר, hominy ו pasilla שמורות צ ' ילה מחית. להביא את כל התערובת לרתיחה. התחל להוסיף את כל הצלעות הקצרות השחומות בחזרה למחבת. לכסות ולבשל עד הצלעות הקצרות בקושי להתחיל ליפול מהעצם, על 1 שעה 30 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.