קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

צלעות מטוגנות בצ'ילה Pasilla Pozole

צלעות מטוגנות בצ'ילה Pasilla Pozole
צלעות מטוגנות ב Pasilla צ'ילה Pozole דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מרק בשר, מלח ופלפל, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח עם כוסברה, כמון, אבקת שום וחרדל טחון בצלחת רדודה, ומערבבים היטב עם כף עץ. בנדיבות מפזרים את הצלעות הקצרות עם מלח ופלפל, ואז לדלות את שני הצדדים בקמח מתובל אחד אחד, הקפד לנער את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבקת חרדלאבקת חרדל
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, להוסיף 2 כפות שמן. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות. חום את הצלעות הקצרות עד קרום הזהב מתחיל להיווצר, על 5 דקות בכל צד. לאחר חום, עתודה ולהמשיך עד כל הצלעות חומות, הוספת שמן יותר לפי הצורך. תניח את הצלעות בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
בעוד הצלעות השחמה, לחמם מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את צ ' ילי pasilla וטוסט עד שהם מתחילים לעשן, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הצ ' ילי ושקע במים החמים. אפשר תלול עד שהם הופכים רכים וגמישים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
הסר מן המים ואת מחית בבלנדר עם 1/4 כוס מים מציצים. תניח בצד את המחית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מוסיפים את הגזר, שום, בצל וסלרי לתנור ההולנדי. מבשלים עד ירקות caramelize, כ 15 דקות. Deglaze הסיר עם היין האדום, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות, מרק בשר בקר, hominy ו pasilla שמורות צ ' ילה מחית. להביא את כל התערובת לרתיחה. התחל להוסיף את כל הצלעות הקצרות השחומות בחזרה למחבת. לכסות ולבשל עד הצלעות הקצרות בקושי להתחיל ליפול מהעצם, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר, חצויים לשנייםשקדי חזיר, חצויים לשניים
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
HominyHominy
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מתבלים במלח, פלפל, כוסברה ופטרוזיליה; מקשטים עם טריז ליים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.