קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה

צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות מתובל צ'ילה מטוגנות עם שעועית שחורה. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'יפוטלס adobo בתוספת 1 כף רוטב adobo, צלעות בקר קצרות, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה.

הוראות

1
שים שעועית בסיר כבד 4-5 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מביאים לרתיחה ומרתיחים 2 דקות, ואז להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 שעה.
1
נגב אנשואים נקיים, ואז גזע וזרע. לזרוק צלעות לקרוע אנשואים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
משרים אנשואים במים רותחים-חמים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
להעביר אנשואים לבלנדר, הזמנת נוזל השרייה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אנשוסי פירה עם בצל, שום, צ ' יפוטלים עם רוטב, רסק עגבניות, מולסה, כמון, ציפורן, 1/3 כוס מים, 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל (סך).
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות בקבוצות, כ -6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מבשלים בייקון בסיר מעל חום בינוני עד השחמה, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מערבבים פירה צ ' ילה לתוך שומן בסיר (זה עלול להתזה). לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 6 דקות. מערבבים בצ ' ילה שמורות-השריית נוזל, הנותרים 2 כוסות מים, מקל קינמון ולהביא לרתיחה. להחזיר צלעות ובייקון לסיר ו braise, מכוסה, בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 3 עד 3 1/4 שעות. שומן דל שומן מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מסננים שעועית, ואז לחזור לסיר ולהוסיף מים מתוקים (8 כוסות), עלה דפנה, ו 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם רק במכרז, 1 1/4 עד 2 שעות (בהתאם לגיל של שעועית).
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז רק לפני ההגשה.
3
מגישים צלעות קצרות עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנוס אדום, זרעים ופרוס דקג'לפנוס אדום, זרעים ופרוס דק
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1
* צלעות קצרות ניתן לעשות 3 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).* שעועית ניתן לבשל 3 ימים קדימה ומקורר (לא לנקז). לחמם לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנוס אדום, זרעים ופרוס דקג'לפנוס אדום, זרעים ופרוס דק
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.