צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות מתובל צ'ילה מטוגנות עם שעועית שחורה. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'יפוטלס adobo בתוספת 1 כף רוטב adobo, צלעות בקר קצרות, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה.
הוראות
שים שעועית בסיר כבד 4-5 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מביאים לרתיחה ומרתיחים 2 דקות, ואז להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 שעה.
נגב אנשואים נקיים, ואז גזע וזרע. לזרוק צלעות לקרוע אנשואים לחתיכות.
משרים אנשואים במים רותחים-חמים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
להעביר אנשואים לבלנדר, הזמנת נוזל השרייה.
אנשוסי פירה עם בצל, שום, צ ' יפוטלים עם רוטב, רסק עגבניות, מולסה, כמון, ציפורן, 1/3 כוס מים, 1 כפית מלח.
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל (סך).
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות בקבוצות, כ -6 דקות לכל אצווה.
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מבשלים בייקון בסיר מעל חום בינוני עד השחמה, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגש.
מערבבים פירה צ ' ילה לתוך שומן בסיר (זה עלול להתזה). לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 6 דקות. מערבבים בצ ' ילה שמורות-השריית נוזל, הנותרים 2 כוסות מים, מקל קינמון ולהביא לרתיחה. להחזיר צלעות ובייקון לסיר ו braise, מכוסה, בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 3 עד 3 1/4 שעות. שומן דל שומן מהרוטב.
מסננים שעועית, ואז לחזור לסיר ולהוסיף מים מתוקים (8 כוסות), עלה דפנה, ו 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם רק במכרז, 1 1/4 עד 2 שעות (בהתאם לגיל של שעועית).
מגישים צלעות קצרות עם שעועית.
* צלעות קצרות ניתן לעשות 3 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).* שעועית ניתן לבשל 3 ימים קדימה ומקורר (לא לנקז). לחמם לפני ניקוז.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.