תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות מתובל צ'ילה מטוגנות עם שעועית שחורה. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'יפוטלס adobo בתוספת 1 כף רוטב adobo, צלעות בקר קצרות, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה.
הוראות
1
שים שעועית בסיר כבד 4-5 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מסננים שעועית, ואז לחזור לסיר ולהוסיף מים מתוקים (8 כוסות), עלה דפנה, ו 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם רק במכרז, 1 1/4 עד 2 שעות (בהתאם לגיל של שעועית).
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.