צלעות מטוגנות עם אטריות ביצים
צלעות מטוגנות עם אטריות ביצים יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 856 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם צלעות בקר קצרות, רסק עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אסיה צלוי צלעות קצרות עם אטריות, צלעות מטוגנות עם דייקון ואטריות זכוכית, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
הוסף בשר למחבת; לבשל 4 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
הוסף 2 1/2 כוסות מים, מחבת גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 45 דקות או עד מזלג מכרז.
הסר בשר מן המחבת; לכסות ולשמור חם.
הסר בישול נוזלי מן פאן; מילואים בישול נוזלי.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים גזר ובצל; מבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות 1/2 כפית מלח; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים רסק עגבניות, ומבשלים 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בנוזל בישול שמור; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 6 דקות או עד מעובה מעט.
להביא 3 ליטרים מים הנותרים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים אטריות; מבשלים 5 דקות או עד אל דנטה.
מסננים; מגישים אטריות עם צלעות ורוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.