צלעות מטוגנות עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות מטוגנות עם פטריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 99 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שאלוט, צלעות קצרות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר. בינתיים, דופק את שאלוט, שום 10 שיני שום ואת רסק עגבניות במעבד מזון לעשות משחה. מבשלים את pancetta בסיר גדול אטום מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 7 דקות.
להעביר את pancetta וכל אבל 2 כפות טפטוף לקערה.
מוסיפים את תערובת שאלוט לסיר ומבשלים, ערבוב, עד חום, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף 1/2 כוס קוניאק, גירוד את חתיכות השחמה.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב, על 5 יותר דקות. מערבבים בהדרגה את היין עד חלקה.
מוסיפים את פורצ ' יני, טימין, עלי דפנה ו 11/2 כפיות מלח.
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, מניחים בסיר ומוסיפים מים לכיסוי. חתוך פיסת נייר קלף כך שהיא נשענת על פני השטח של הבשר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 3 שעות.
הסר את הבשר מן הרוטב ולהעביר לצלחת. מניחים את הרוטב בצד, כ -10 דקות, ואז לרפרף את השומן. (אם הרוטב סמיך, להוסיף התזה של מים.) להשליך את עלי המפרץ, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומוסיפים את שאר 2 כפות קוניאק. להחזיר את הצלעות הקצרות לרוטב ולשמור על חום נמוך.
קוצצים את השום 1 הנותרים, ולאחר מכן מחית עם 1/2 מלח כפית באמצעות הצד השטוח של סכין; מוסיפים את הפטרוזיליה וקוצצים.
מחממים את הפנצ ' טה ואת הטפטופים השמורים במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פטריות הצדפה וקרמני ומבשלים עד חום, כ -10 דקות. לזרוק בתערובת הפטרוזיליה. להתיר את הצלעות הקצרות, לחלק בין צלחות העליון עם רוטב ופטריות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.